DE SOM FORTELLER

HISTORIENE, STYRER

SAMFUNNET.

Platon

Fra de greske filosofene har vi lært at god retorikk alltid består av tre elementer: Ethos (avsenders troverdighet), logos (kunnskap/logikk) og pathos (følelser).


Vår virksomhet bygger på en av disse søylene: Logos. Kunnskap og logikk. Vi samler og formidler kunnskap. Helst ny kunnskap, ny innsikt og erkjennelse. I en forståelig og folkelig form.


Logos Media Ltd driver journalistisk innholdsproduksjon og yter researchbistand, i tillegg til å drive rådgivning og kursvirksomhet. Vi kan også ta avgrensede kommunikasjonsfaglige oppdrag av praktisk art, så lenge disse ikke skaper interessekonflikter i forhold til vår journalistiske virksomhet.

Daglig leder av Logos Media Ltd, Kjetil Stormark, har mer enn 20 års erfaring fra mediebransjen, som undersøkende journalist, forfatter, redaktør og toppleder i ulike medievirksomheter. Han er gjentatte ganger prisbelønt for sin undersøkende journalistikk, herunder med SKUP-prisen. Stormark har også arbeidet som politisk reporter på Stortinget.

 

Han har i tillegg bakgrunn fra PR-bransjen (som fagleder for mediestrategi og krisehåndtering i JKL Oslo 2005-2007) og fra en rekke kommunikasjonsfaglige roller i bedrifter og i organisasjoner. Stormark var presseråd ved den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i FN i 2001-2002.

 

Som tidligere FN-diplomat, tidligere PR-rådgiver, mangeårig journalist og forhenværende leder for Stiftelsen for en kritisk og undersøkende presse (SKUP), har Stormark et omfattende kontaktnett, både i Norge og internasjonalt.

Logos Media har spesialkompetanse til å levere redaksjonelt innhold på blant annet følgende områder: Terrorisme og ekstremisme, herunder terrorangrepene i Norge 22. juli 2011, virksomheten til Islamsk Stat (IS) og andre ekstremistiske grupper, sivil og militær beredskap, forsvars- og sikkerhetspolitikk, det norske forsvaret, spesialstyrker, politiet, norsk politikk og utenrikspolitikk, etterretning, IT-sikkerhet, den internasjonale hackerbevegelsen Anonymous, historiske forhold fra den kalde krigen, mv.


Kjetil Stormark er en hyppig brukt ekspertkommentator av norske og internasjonale medier på disse og beslektede temaer, samt som foredragsholder i inn- og utland.

Han har blant annet utgitt to bøker om terrorangrepene mot Norge 22. juli 2011, som ble begått av antiislamisten og den kristenkonservative terroristen Anders Behring Breivik.


"Da terroren rammet Norge - 189 minutter som rystet verden" (Kagge forlag, 2011) ble utgitt allerede i desember 2011 og blir fortsatt omtalt som et standardverk om hendelsene 22. juli 2011. Boken "Massemorderens private e-poster" (Spartacus forlag, 2012) skapte tildels betydelig debatt da den ble utgitt i september 2012.


Begge bøker blir hyppig benyttet som researchdokumenter og referanseverk for journalister og forskere som gransker hendelsene og gjerningsmannen.

Monitorering og gransking av ekstremistgrupper i Midtøsten, Nord-Afrika og Europa


Kjetil Stormark og frilansjournalist og forfatter Øyvind Strømmen etablerte i 2013 det internasjonale fagnettverket Hate Speech International (HSI), som tilrettelegger og tar initiativ til researchsamarbeid mellom journalister som dekker hatytringer og hatforbrytelser, herunder virksomheten til organiserte, ekstremistiske miljøer i Nord-Afrika, Midt-Østen og Europa. HSI er også engasjert i opplærings- og mentoringsvirksomhet samt annen kapasitetsbyggende virksomhet. HSIs ble driftet av Logos Media og ble støttet økonomisk av Stiftelsen Fritt Ord og av det norske Utenriksdepartementet (UD). Prosjektet ble lagt ned i 2017, etter fire års drift.


Fokus på Norges forsvarsevne, sikkerhet og beredskap


Kjetil Stormark etablerte i april 2015 nettavisen Aldrimer.no, som driver undersøkende og kritisk journalistikk for å avdekke hvordan det står til med Norges forsvarsevne, sikkerhet og beredskap. Nettavisen setter ofte dagorden på sine fagområder. Aldrimer.no er medlem av Fagpressen og drives på grunnlag av Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. For mer informasjon, se www.aldrimer.no.


LENKER

NJ FRILANS: Kjetil Stormark er kåret til "Årets frilanser 2014".

Les mer


MAKT OG AVMAKT: Kjetil Stormark's blogg på Nettavisen.

Les mer

LOGOS MEDIA Ltd

Nymoens Torg 6-8

3611 KONGSBERG

994 776 010 (MVA)

+47 4177 5050

kjetil@logosmedia.no

PGP fingerprint: 42C5 4CB4 3F97 0674 A5E1 EFB5 C534 3B87 DADB 04D1

DISCLAIMER

Denne nettsiden kan kun brukes til informasjonsformål. Logos Media Ltd tar intet ansvar for eventuelle feil, utelatelser eller unøyaktigheter. Logos Media tar heller intet ansvar dersom siden eller serverne den driftes på blir brukt til distribusjon av malware eller virus.

Bilder på nettsiden anvendes med lisens fra Istockphoto og Shutterstock.

Copyright © All Rights Reserved